Curriculumevaluatie als wetenschappelijke activiteit - TERWEL, J. (Pedagogische Studiën, 1987)
Het kan boeiend zijn ais onderzoekers aangevenhoe hun denken is verlopen over een reeks vanjaren. Dat geldt zeker voor Creemers (1978,1987). Hij heeft de bakens verzet. Creemersheeji in de zeventiger jaren zijn stempel gedruktop de aanwijzingen voor de evaluatie in deCurvostrategie. Nu blikt hij terug en neemtafstand van destijds ingenomen standpunten.