De opening van het Centrum voor Onderwijs en Informatietechnologie (C.O.I.) - Kanselaar, G. (Pedagogische Studiën, 1984)
opening van zowel de studieconferentie als^an het C.O.I. werd verricht door staatssecretaris drs. G. van Leyenhorst. In zijn uitvoerige’’^’le schetste hij de te verwaciiten ontwikkelinëen in het onderwijs. Het beleid t.a.v. ’compu’ers en onderwijs’ is nog sterk in ontwikkeling,t^ct heeft zich tot nu toe vooral gericht op de^Pccialistische opleidingen, te weten informa’^a aan de universiteiten en bcroepsopleidin