onderwijs en wetenschap. - Rick, J. (Pedagogische Studiën, 1984)
Ruim 1/2 jaar geleden verschenen er kort na elkaar twee interviews met de auteur in NRC1 landelsblad (l9l’8()) en Intermediair (82’8()) waarin hijuitdrukkelijk stelt dat het gezond verstand van dcproefpersoon voor hem een belangrijk uitgangspuntis v(X)r het doen van swiaalwetenschappelijk onderZ(Kk. Mij distantieert zich van m.n. Linschotenskruistcx’ht tegen datzelfde gezond verstand in diensIdolen van de psyeholoog (Utrecht, 1964).