Ontwikkeling en begaafdheid: een toelichting - WARDEKKER, L.; BLOM, V. (Pedagogische Studiën, 1984)
"’^n poging te laten zien dat die verschillen^^or een veel groter deel produkt zijn vanl^enselijk handelen dan bcgaafdheidsthe’eggen.Hij beweert niet alleen iets over de relatieg ’"’’en begaafdheid en onderwijs, hij geeft otik(niogelijke) verklaring. De discussie over^^ ^re/nurture percentages doet dat niet.