Vakdidactiek alsonmisbare interdiscipline - Hooymayers, H.P.; Lijnse, P.L. (Pedagogische Studiën, 1981)
Onze voorbeelden en argumenten zullen we voornamelijk putten uit onze eigen ervaringswereld: de didactiek van de natuurkunde. Dat gaat ongetwijfeld ten koste van de generaliseerbaarheid van onze ideeën, maar hopelijk tenbate van hun overtuigingskracht. Het blijft aan de lezer omeventueel eigen ervaringen te substitueren voor de onze.