Studievaardigheden voor de Basisschool: Leren omgaanmet teksten (II) - KOK, W.; BEUKHOF , C. (Pedagogische Studiën, 1980)
Na de presentatie van een teksn’erwerkingsmodel,waarin de schematatheorie en de propositiebenadering geïntegreerd zijn (zie Pedagogische Studiën,1980 (57) 417^32), wordt in deze bijdrage verslaggedaan van een onderzoek naar de invloed van deSTUBA Studeerwijzer I op het opnemen en onthouden van informatie uit een tekst.