Conferentie van de ’Comparative Education Society in Europe’ van 25-29 juni 1979 te Valencia - Velcnui, E. (Pedagogische Studiën, 1979)
Naast deze plenaire bijeenkomsten werden door de NederlandsVlaamse, de SpaansItaliaanse, de Britse en deFranse secties bijeenkomsten georganiseerd met als doelmeer specifieke onderwerpen in relatie tot het hoofdthemate bediscussiëren. De plenaire bijdragen en de samenvattingen van de sectiebesprekingen worden naar alle waarschijnlijkheid door de C.E.S.E. gepubliceerd. Voorts waser de mogelijkheid te participeren in open seminars.