Ontwerpen en voorbereiden van onderwijsleersituaties als taak van de leerkracht - TILLEMA, H.H. (Pedagogische Studiën, 1978)
In dit artikel wordt een planningsschema ten dienste"f leerkracht bij het ontwerpen en voorbereiden^^ zijn onderwijs besproken. Uitgangspunt is dattoebereiding en het ontwerp van ondenvijsleer’^aties door de planning van derden (b.v. in hetslechts geringe houvast biedt voor deplanning en uitvoering in de onderwijsprakee ^^ duarom ook aangevuld dient te worden metbel ’Specifiekere planning.