First Congress on Education (Canada) - Santema, M. (Pedagogische Studiën, 1978)
De conferentiegangers ontvingen bij de start tweehandzame boekwerkjes: het ene bevatte het programma enhet andere de 324 wel zeer bondige abstracts. Hetvierdaagse programma was opgebouwd uit drie onderdelen: inleidingen door gastsprekers, papervoordrachten ensightseeing (o.a. een functioneel bezoek aan het sciencecentre).