De Minikursus - Plas der van , P.L.; Veenman, S.A.M. (Pedagogische Studiën, 1975)
Dit artikel vormt een inleiding op de Nederlandse deelname aan het projekt 'The International Transferof Microteaching Materials' dat uitgevoerd is onder auspiciën van het 'Center for Educational Researchand Innovation' te Parijs. In hei kader van dit projekt2ijn twee door het Far West Laboratory for Educational Research and Development ontwikkelde Minicursussen voor de Nederlandse onderwijssituatie bemerkt en geëvalueerd, namelijk de kursussen EffektiefVragen Stellen en Denkvragen Stellen.