PROEFWERKEN MET VIERKEUZE-VRAGEN:EEN AFRONDING. - Warries, E. (Pedagogische Studiën, 1969)
Tot mijn spijt heb ik gekonstateerd dat om onverklaarbare redenen in mijn artikel in Paed. Stud. aflevering 1 ruim een pagina tekst is weggevallen. De beknopte handleiding voor het schrijven van schooltoetsitems waarmee het stuk eindigde is zo wat al te beknopt geworden. Inoverleg met de redactiesecretaris werd een „afronding" geschreven diehieronder volgt. De reeds beschreven eerste vier stappen zijn hier nogeens kort samengevat. Bij de samenstelling van het daarna volgende hebik tevens gebruik gemaakt van enkele opmerkingen van drs. Sj. Sandbergen die een hoofdstuk schreef in het boek „Studietoetsen" i ^