die invloed van die struktuur van algebra toetsitems op interferensie - WET , J.J. (Pedagogische Studiën, 1969)
Min aspekte van die leerproses is so deeglik nagevors soos die interensieverskynsel. Verskeie teorieë bestaan wat poog om hierdie veris ^^ verklaar, en deur middel van ’n verskeidenheid eksperimentej faktore bepaal wat interferensie beïnvloed. Die toepassing van die’late op die analise van vergeet, in lang tydsintervalle buite diel>est laboratorium, lewer nog veel problemc. Min empiriese bewyse’n f^^" noodsaaklike aanname dat vergeet buite die laboratorium