problematiek rond en methodes voor de verhoging der leerprestaties bij stil- en expressief lezen. - BEKAERT, J. (Pedagogische Studiën, 1969)
inleidingLeerpsychologen en didactici onderzoeken wetmatigheden dieVan leerproces. Eigenaardig genoeg is de toepassingde hierdoor verkregen inzichten in de konkrete onderwijssituatie^•■’jwel nihU.Vaststelling 1: nooit is de kloof tussen het wetenschappelijk onderzoek en de praxis zo diep geweest.releverend karakter van deze constatatie heeft zich toegespitstst ir van observaties verricht in verschillende onderwijsin