Pedagogische kroniek - Tuinman, J. (Pedagogische Studiën, 1969)
studie van „experimental designs", i.e. van modellen van experieel onderzoek is een legitiem onderdeel van een empirische onderunde. Uitvoering van experimenten en interpretatie van experi2 , resultaten vereist naast kennis van experimentele modellen eenVaa^ inzicht in de beginselen van de statistiek. Het geduid oppervlakkige interpretatie van experimentele resultaten blijktEen^’^’^ ^ recente publicaties.