EEN SANDWICHMODEL ALS BASIS VOOR DE OPBOUW VAN ONDERWIJSSYSTEMEN - BUTER, E.M. (Pedagogische Studiën, 1969)
De behoefte aan uitgebalanceerde informaties of richtlijnen die relevantzijn voor beslissingen over onderwijzen is groot. In de leraarsopleiding worden we daarmee voortdurend geconfro"’teerd. Aanstaande docenten en cursisten onderwijstechnologie wUl®®vooral beschikken over gegevens die direct van belang zijn voor hu^eigen, toekomstige, onderwijspraktijk. Zij willen een betrouwbare b^s’Svoor de beslissingen die zij eventueel zullen moeten nemen — hetzij i®het klein — hetzij in het groot.