Pedagogisch nieuws - Onbekend, O. (Pedagogische Studiën, 1968)
Aan het Nutsseminarium voor Pedagogiek staat de inschrijving weer openvan de opleidingen voor de volgende middelbare akten:Pedagogiek A en B schoolpedagogische opleidingen voor het algemeen vormend onderwijs, het kleuteronderwijs en het nijverheidsonderwijs orthopedagogische opleiding sociaalpedagogische opleidingen cultuurpedagogische opleidingNederlands A, Frans AEngels A en B, Duits A en BWiskunde A, Natuur en Scheikunde APlant en DierkundeGeschiedenis, Aardrijkskunde;Het programma van de gewenste opleiding vóór 5 juli of na 5 augustusaan te vragen bij de administratie, Oranje Nassaulaan 51, AmsterdamZ.,tel. (020) 714489. De nieuwe cursussen beginnen in september.