Een bijdrage tot de validatie van het (meta)cognitieve deelvan de Inventaris Leerstijlen - Prins , F.; Busato , V.; Hamaker, C.; Visser , K. (Pedagogische Studiën, 1996)
Met de Inventaris Leerstijlen (ILS) van Vermunt(1992), een zelfrapportage vragenlijst, is hetmogelijk van studenten een leerstijlprofiel samen te stellen. Men kan zich echter afvragen ofstudenten studeren zoals ze hebben aangegeven met de ILS. Het doel van dit onderzoek is eenbijdrage te leveren tot de validatie van een deelvan de ILS.