Een kwestie van perspectief. Methodiekontwikkeling in de zorg voor ernstig meervoudig gehandicapten - Vlaskamp, C. (Pedagogische Studiën, 1994)
Het boek beschrijft een onderzoek dat tot doel had een methodiek voor de zorg voor ernstigmeervoudig gehandicapten te ontwikkelen en teevalueren