De Onderwijsresearchdagen 1993 in Maastricht: 26-28 mei - Stijnen, P.J. (Pedagogische Studiën, 1993)
Ook nu weer was er grote belangstelling: het aantal inschrijvingen bedroeg 475. Van dezijde van potentiële paperlezers was er een bijzonder groot aanbod aan abstractvoorstellen(n=300). Dit heeft er toe geleid dat de themacoördinatoren voor de onaangename opdrachtstonden een aantal abstractvoorstellen voorpapers op grond van kwantitatieve criteria teweigeren (n=100).