Reactie - Stegerhoek , N. (Pedagogische Studiën, 1992)
Over het wetenschappelijk karakter van WRRrapporten worden wel vaker kritische noten gekraakt. Het commentaar richt zich, behalve op het wetenschappelijk gehalte, wel opde soliditeit van de verbinding die gelegd wordttussen de wetenschappelijke verhandelingenen de conclusies die op basis daarvan met hetoog op het regeringsbeleid worden getrokken.