De morfologische competentie van kinderen metleerproblemen - BON , H.J.; DIERX, M.H.G. (Pedagogische Studiën, 1990)
Zeven ä achtjarige LOMleerlingen hebbeneen geringere morfologische competentie daneven oude leerlingen van het Basisonderwijs,^ne achterstand betreft alle morfologischecategorieën in gelijke mate. Er is geen verschilin typefouten. De achterstand strekt zich echter niet uit tot het hele domein van de cognitieve ontwikkeling: de LOMleerlingen scorenWeliswaar lager op de Coloured ProgressiveMatrices, maar het verschil in morfologischecompetentie blijkt daarmee niet verklaard tekunnen worden.