De AERA Annual Meeting:Boston 1990 - Nijhof, V.J. (Pedagogische Studiën, 2023)
Op Paaszaterdag, de dag voor Pasen derhalve, tref ik een zaai met 80 volwassenen aanin een hotel halverwege tussen St. Louis enCarbondale bezig met een masters degree:volwasseneneducatie én universitair onderwijs. Een tandartsassistente, studerend voorhaar masters in Education, komt na een Hollands college naar mij toe en laat mij de WallStreet Journal van februari zien, waarin voorspellingen staan over de werkgelegenheid.Deze zijn dramatisch: wie geen scholing heeftkrijgt geen baan en wie het wel heeft ook niet.