Onderwijs in heterogene groepen. - Knoers, A.M.P. (Pedagogische Studiën, 1989)
De onderzoeksliteratuur is zo besproken dat de stand van de kennis ten aanzien van de Nederlandse situatie goed is geanalyseerd. Het niet raadplegenvan buitenlandse literatuur wordt afgedaan met deonbevredigende argumentatie dat de randvoorwaarden in het buitenland te zeer verschillen van deonze. (p. 307).