Kenmerken van effectieve nascholing - TULDER , M.; VEENMAN, S.; ROELOFS, E. (Pedagogische Studiën, 1989)
Tot op heden is in het kader van nascholing demeeste aandacht uitgegaan naar organisatorische, rechtspositionele, aßakenings en afstemmingsproblemen. Aan de vormgeving vannascholing is relatief weinig aandacht besteed.Dit artikel beschrijft de gegevens van een onderzoek naar vormgeving van nascholing.