Knelpunten in het opleidings- en nascholingsonderwijs van de PABO - COONEN, H.W.A.M. (Pedagogische Studiën, 1989)
In onderhavig artikel wordt vanuit een zestalinvalshoeken getracht een beeld te schetsen vande conte.xt waarin deze kritiek moet wordengesitueerd. Een nadere beschouwing hiervanleert, dat de achtergrond van de kritiek vrijindringend en complex is. De opvatting wordtvertolkt, dat voor een substantiële kwaliteitsverbetering van de opleiding een krachtdadige,consistente en langdurige investering dringendgeboden is.