Hulp tijdens computerbestuurd probleemoplossen - LEEUW , L.; DAALEN , J.; PERRENET , J. (Pedagogische Studiën, 1988)
Van der Meij besluit zijn voorgaande reactiemet de opmerking: "de meting van de behoefteaan hulp ... is ongetwijfeld belangrijk. ... Deoplossingen van De Leeuw c.s. zijn daaromnaar mijn mening onvoldoende gefundeerd."Het artikel van De Leeuw c.s. richt zich echterop de vraag welke problemen zich voordoenbij het ontwikkelen van computerbcstuurdeonderwijssystemen en geeft een aantal mogelijke oplossingen voor gesignaleerde problemen, geïllustreerd aan de hand van een tweetalonderzoeken, waaronder het leerpróccstcstonderzoek. Tussen haakjes, dat de Lecrprocestest "het instrument bij uitstek (is) om een(momentane) stand van zaken te geven over dekennis (structuur) van de leerling en bijgevolghet hulp vragen en hulp bieden" wordt door deauteurs niet beweerd (zie ook Van Daalen, DeLeeuw en Beishüizen, 1988).