Verslag van het AERA-Congres 1987 te Washington - Lowyck, J. (Pedagogische Studiën, 1987)
De Annual Meeting van de American Educational Research Association (AERA) vond ditjaar plaats te Washington D.C., waar het hartvan het politieke beleid van de V.S. klopt. Datde bezuinigingen in de onderwijssector en inhet daarmee samengaande onderzoek erg ingrijpend zijn, kon alvast niet worden opgemaakt aan de hand van een dalend aantalparticipanten, wel integendeel.