Naar aanleiding van de studie 'Leren lezen op een Vrije School' - Steutel, H. (Pedagogische Studiën, 1986)
Wat betreft de reactie van Imelman op hetboekje Antroposofie ter discussie moet onscommentaar zeer summier blijven. Imelmanslaagt erin met weinig woorden veel overhoop te halen. Willen wij recht doen aan dezes door hem besproken auteurs, dan zou elkvan hen volop de ruimte moeten krijgen omte antwoorden. Het centrale onderwerp zouhierdoor overschaduwd raken.