Verslag van de tweede ISATTConferentie, 28-31 mei 1985 - Halkes, R. (Pedagogische Studiën, 1986)
Als vervolg op het eerste symposium van deInternational Study Association on TeacherThinking (ISATT) in 1983, werd eveneensaan de Katholieke Hogeschool Tilburg eentweede conferentie van de vereniging gehouden. Doelstellingen waren een verder gaandeinventarisatie van de standvanzaken, reflectie op onderzoek en de formele instellingvan de vereniging door het laten passerenvan de statuten en de installatie van een 'International Executive Committee'. Tot aande conferentie in Leuven, oktober 1986,bestaat deze commissie nu uit: dr. Joost Lowyck (Leuven, voorzitter), drs. Rob Halkes(Tilburg, algemeen secretaris), prof. dr. Miriam BenPeretz (Haifa), dr. Rainer Bromme(Bielefeld), prof. dr. John K. Olson(Kingston, Canada), dr. John Peters en dr.Harm Tillema (beiden uit Groningen).