Evaluatie-onderzoek en onderwijsvernieuwingsbeleid - Wardakker, W.L. (Pedagogische Studiën, 1984)
ln onderwijsvernieuwingsprojecten wordt veel arbeid en creativiteit gestoken. Vernieuwing van het onderwijs bepaalt steeds meer denie/'"^ ^an het onderwijsbeleid.