Innovatie en evaluatie in het onderwijs - Vedder, P. (Pedagogische Studiën, 1983)
Dit persbericht was in enkele dagbladen aanleiding tot forse artikelen met sprekende'moppen als: 'Project voor kansarme jeugd; onderwijsproef blijkt te zijn mislukt' en 'Rapport'wraakt 7 jaar onderwijsvernieuwing'. Op geniakkelijke wijze werd weer de indruk gewektdat onderwijsonderzoekers er onderling een■"otzooitje van maken.