Leren omgaan met(literatuur)informatie; het congres 'UserEducation' te Oxford - Arnold, C.A. (Pedagogische Studiën, 1983)
Geschreven n.a.v. een bezoek aan de 'Second International Conference on User Education", Oxford,Engeland, 710 juli 1981 en het verschijnen van de'^■■oceedings (Fox, 1982). De S.V.O. en de R.U.G."laakten het congresbezoek mogelijk. De 'Third Inernational Conference on User Education' heeft van^922 juli 1983 in Edinburgh plaats.