'Ik sta het dichtst bij de onderwijstechnologie . . .' - Leun, J.M.G. (Pedagogische Studiën, 1983)
Knoers is lid (geweest) van vele commissies Werkzaam op het gebied van het onderwijs; hij^as van 19751981 voorzitter van de Bestuursraad van de Stichting Leerplan Ontwikkcling en van 19761983 lid van de Raad vanbestuur van het Instituut voor Toegepaste Sociologie. Hij is nu lid van de Bestuursraad vanS.V.Q. en voorzitter van de programme'ingswerkgroep Sociale Wetenschappen van deOpen Universiteit.