De 'Beginning Teacher Evaluation Study' (II) - veenman, s.a.m. (Pedagogische Studiën, 1980)
In het eerste deel van dit artikel (PedagogischeStudiën, 1980 (57) 207217) zijn de opzetten enresultaten van onderzoeken van fase II en van faseIIIA van de BTES beschreven. Dit tweede deelbeschrijft de opzet en de resultaten van hetonderzoek in fase IIIB. Deze fase vormt hethoofdbestanddeel van de BTES. Tot slot wordenkanttekeningen en relativeringen geplaatst bij deVooronderstellingen en de pretenties van deze studieen bij de wijze waarop de gegevens zijn geïnterpreteerd.