Verslag van de 28. Tagung der Arbeitsgruppe für empirisch pädagogische Forschung - Grift de van , W. (Pedagogische Studiën, 1980)
Daarnaast waren wij geïnteresseerd in de problematiek die op dit congres centraal zou staan. Het ging om devolgende vier thema's: Innovatie op school Wetenschapstheorie Leerdoelen en leerinhouden Structurelesociometrie. In dit verslag zullen we onze leerervaringenbetreffende deze thema's vastleggen.