Multiracial Education: Need and Innovation - Wijnstra, J.M. (Pedagogische Studiën, 1974)
In het kader van het curriculum development projekt'Education for a Multiracial Society', uitgevoerddoor de Britse National Foundation for EducationalResearch en financieel gesteund door de SchoolsCouncil, hebben Townsend en Brittan een enkêtegehouden bij drie groepen scholen voor basis envoortgezet onderwijs, te weten: