de vliegende hollander in de mist De „leraarsopleiding" aan de universiteit (en elders) - KONING, J. (Pedagogische Studiën, 1969)
J. KONINGj de C.O.L. (Commissie Opleiding Leraren) onder leiding van Dr.oni • stadig voortwerkt aan de programmering van de leraarshee buiten en binnenuniversitaire „m.o.opleidingen"/st er nog steeds grote onzekerheid over de leraarsbpleiding aan dejjjversiteiten en hogescholen.len ^^^^ constateren, dat universiteiten en hogeschoSeze^^^ opleiding tot het beroep van leraar bij het voortvoor' bieden.