Annual Meeting American Educational Research Association 18-22 april 1995 San Francisco - Streumer, J.N. (Pedagogische Studiën, 1996)
De jaarlijkse conferentie van de American Educational Research Association heeft in 1995 minstens in één opzicht een record gebroken: meer dan 11.000 bezoekers werden geregistreerd. Dat impliceert dat ongeveer de helftvan alle AERAleden (in totaal 22.000) was afgereisd naar San Francisco. In totaal werden1461 sessies georganiseerd. Iets meer dan dehelft van de ingezonden papervoorstellen werdgoedgekeurd en in het programma opgenomen.Dit wijkt niet af van voorafgaande jaren. Hetprogramma bestond uit paper en symposiumsessies, experimentele sessies, trainingsactiviteiten, poster sessies, presentaties voor nieuwe'eden en graduate studenten, invited presenta'ions, tentoonstellingen, offsite sessions entalrijke bijeenkomsten met een zakelijk en/ofgezelligheidskarakter.