Weer Samen Naar School: terugblik en vooruitzicht - Meijer, J.W. (Pedagogische Studiën, 1996)
In deze bijdrage geven we een beeld van de gedachten die de kern vormen van het WSNSbeleid. We schetsen daarbij de doelmiddel ketenstructuur die ten grondslag ligt aan hetWSNSbeleid. Vervolgens beschrijven we destand van zaken van het WSNSbeleid. Interessant is verder het internationale perspectief. Delessen die daaruit zijn te trekken in het kadervan WSNS worden dan ook kort besproken. Vangroot belang is verder de vraag of er in het veldal vooruitgang wordt geboekt. We sluiten afmet een vooruitblik. Wat leren de gegevens onsover de mate waarin WSNS in de toekomstsucces zal kunnen boeken?