Structured On-The-Job Training: Unieashingemployee expertise in the woricplace - Jacobs, R.L.; Jones, M.J. (Pedagogische Studiën, 1995)
De aandacht van opleiders voor opleiden op de werkplek is de laatste tien jaar fors toegenomen.Dit blijkt niet alleen uit de toename van het aantal praktijkgerichte publikaties op dit gebied,maar ook uit de groei van het aantal onderzoekspublikaties. Zo publiceerde Pedagogische Studiën in januari jl. nog een overzichtsstudie overwerkplekleren (De Jong, 1995). Recentelijk isaan de lijst met publikaties het boek van Jacobsen Jones toegevoegd.