Annual meeting of the American EducationalResearch Association, NewOrleans, April 4-8,1994 - Verschaffel, L. (Pedagogische Studiën, 1994)
Van 4 tot 8 april 1994 vond in New Orleans hetjaarlijks congres van de American EducationalResearch Association (AERA) plaats. Dit congres, dat al jarenlang algemeen beschouwdWordt als één van van de grootste en belangrijkste ontmoetingsplaatsen van de internationaleonderzoeksgemeenschap op het domein van leren en instructie, werd bijgewoond door zowat8000 deelnemers. Het merendeel daarvan wasafkomstig uit de Verenigde Staten, doch naarjaarlijkse gewoonte waren ook de nietAmerikanen ruimschoots vertegenwoordigd.