Het Cito-Leerling-volgsysteem - Vedder, P. (Pedagogische Studiën, 1992)
In het meinummer 1991 van dit tijdschrift presenteerden Gillijns en Verhoeven het CitoLeerlingvolgsysteem. Dit systeem bestaat uiteen reeks gestandaardiseerde unidimensioneletests voor lezen, spellen, rekenen en andereleergebieden. In deze discussiebijdrage wordenverschillende problemen beschreven, waaronder de volgende: