Het onderwijs aan jonge kinderen - Appelhof , P.; Slavenburg , J. (Pedagogische Studiën, 1991)
De recente discussies over het onderwijs aan jonge kinderen hebben in het onderwijsveld inderdaad geleid tot meer aandacht voorhet onderwijs aan jonge kinderen en de scholing en begeleiding van leraren. Die activiteiten versterken de behoefte aan informatie. Indit themanummer is een poging ondernomenom, zowel op theoretisch als empirisch gebiedin deze behoefte aan informatie te voorzien.