Learning Strategies and Learning Styles - Klerk de , L.F.W. (Pedagogische Studiën, 1989)
Het boek "Learning Strategies and Learning Styles"is reeds in 1988 verschenen. Dit fraai uitgegeven endoor R. R. Schmeck geredigeerde boek bevat eengroot aantal bijdragen van bekende auteurs op hetgebied van leerstijlen, afkomstig uit Europa, de Verenigde Staten en Australië.