Onderwijs: bestel en beleid 3. Onderwijs in ontwikkeling - Wielemans, W. (Pedagogische Studiën, 1988)
Het in 1981 goed onthaalde gelijknamige boek, toengeschreven door vijf auteurs, is niet slechts geactualiseerd, maar ook uitgebreid en als een nieuwedriedelige serie heruitgegeven. Ruim twintig auteurshebben hieraan een bijdrage geleverd. Diverse aspecten werden toegevoegd. Een vollediger beeld vanhet Nederlandse onderwijsbestel en beleid wasdaarvan het resultaat.