Schrijfonderwijs - Appelhof, P.N.; Schellens, P.J. (Pedagogische Studiën, 1988)
Het initiatief tot dit themanummer over onderzoek van het schrijfonderwijs werd in hetbegin van 1986 genomen. De eerste opzet wasvan de hand van prof.dr. Hildo Wesdorp, onderzoeker op het gebied van moedertaalonderwijs en hoogleraar aan de Universiteit vanAmsterdam. Al bij de eerste bespreking konHildo Wesdorp niet aanwezig zijn vanwegeeen ziekte waaraan hij op 31 juli 1987 is overleden.